TAVUK MANTARI


Bu mantar çeşidi buraya mı özgü bilmiyorum ama nefis bir mantar çeşidi.Burda yaylalardan topluyorlar, ve adı gibi tavuk tadında oluyor pişirince. İsterseniz sadece soğanla soteleyip pişirin,isterseniz sebzeli yapın ama yemeye doyamassınız. Beyaz olanlarsa burda Acı Mantar diye bilinen mantar çeşidi.

Yorumlar

  1. merhabalar ziyaretiniz için teşekkürler,sitenizi gezdim gerçekten çok hoş ve özellikle Giresun'u anlatmanız da çok güzel devamının gelmesi dileğiyle başarılar..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,umarım daha güzel şeyler de sunacağım,sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Neslihancım mantara bayılırım Ankarada kültür mantarından başka bulmak imkansız, çok değişik görünüyorlar, lezzetldir ve güvenilirdir sanırım.
    Suna Pekuysal yazını çok beğendim.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Neslihancım mantarlar çok ilginç, çiğken bile renkleri çok iştah açıcı lezzetli oldukları foto.lardan bile anlaşılıyor. Kayınvalidem Trabzonlu 10 gün sonra oraya gidecek bulabilirse ondan getirmesini isteyecem. Tabi başka karadeniz lezzetleriyle birlikte.
    Suna Pekuysalı izlemek banada kısmat olmadı Lüküs Hayat'a bilet almama rağmen o gece rolü başka bir sanatçı üstlendi ve izleyemedim. Herkes tarafından sevilen biriydi Allah Rahmet Eylesin

    YanıtlaSil
  5. Sağol çok düşüncelisin. Aklıma şimdi geldi renklendirme konusunda biraz uğraştırır ama yeşil için ıspanak püresi, pembe için de morlahana püresi kullanabilirsin

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ıspanak tarafımdan kurabiyede, pastada ve krep te denenmiştir ve kesinlikle ne koku ne tad vermiyor
    morlahanayı denemedim ama sanmıyorum olmaz gibi geliyor

    YanıtlaSil
  7. hımm... ok o zaman ben de deneyceğim canım:-),yardımın için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİRESUN PASTASI

BEYAZ LAHANA DİBLESİ

ERSAL PASTACILIK DÜNYASI