MAD MEN

Bu kadar tantanaya bi de ben bakayım dedim, iyi ki demişim. Çok beğendim diziyi, pazartesi yeni sezona kadar 3. sezonu da yetiştirmem lazım:) Benim gibi izlemediyseniz tavsiye ederim.Daha fazla bilgi için tık tık...

Yorumlar

  1. Ben bayılıyorum bu diziye. Her şeyiyle süper. oyunculardan tut da, dizide kullanılan en ufak eşyaya kadar hastasıyım. tek bir saniyesini bile kaçırmaktan men ederim kendimi

    YanıtlaSil
  2. En favori dizim..Geçtiğimiz sezon çok güzeldi..Bir de herkes nasıl sigara içiyor değil mi :)

    YanıtlaSil
  3. 4.sezonu heyecanla bekliyorum! Film kalitesinde bir dizi o benim için. O dönemin kibirli ve çapkın erkekleri, sıkılgan ev kadınları, iş hayatında yeni yeni kendine yer açmaya çalışan kadınları, reklam piyasası, kıyafetler, aksesuarlar... Ahhh dedim ya heyecanla bekliyorum 4.sezonu :))Takip etmeye başlamana çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Kurgusu, görselliği, oyuncuları ile gerçekten başarılı bir dizi. Ancak 3. sezonda, ilk iki sezondan aldığım tadı alamadım.. Ama yine de seyretmeye devam.. 4. sezonu merakla bekleyenlerdenim..

    YanıtlaSil
  5. :)) ben kaç yıldır diyom illa emmy alması mı gerekiyordu dikkatini cezbetmesi için :)

    YanıtlaSil
  6. Bende çok hevesliyim ama dizilerle pek aram yoktur. Dexter, Lost, House, Mad Men dördünden birini izlicem, daha karar veremedim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİRESUN PASTASI

BEYAZ LAHANA DİBLESİ

ERSAL PASTACILIK DÜNYASI