9 Ağustos 2010 Pazartesi

FIRINDA MISIR UNLU PATLICAN

Patlıcanlar doğranır, haşlanır ve mısır ununa bulanır...
Üzerine ve altına soğan halkaları dizilir, az sıvı yağ gezdirilir...
200 derecede önceden ısıtılmış fırında kızartılır. Afiyet olsun:-)

4 yorum:

  1. leziz gözüküyo canım ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  2. Cok nefis bir görüntü. Ellerinize saglik. Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. çok değişik geldi bu tarif bana.ellerine sağlık canım.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Neslihancım canım çok lezzetli olacağını tahmin ediyorum. Yengem de patlıcanları bütün olarak haşladıktan sonra içine lor peyniri doldurup çubrika denilen bir baharata bulayıp fırınlıyor enfes oluyor. Senin ki daha pratikmiş denerim ilk fırsatta.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil