İKİ ALBÜM

Selam canlar. Bu aralar tarif felan hak getire:-) Çok fena koşuşturmaktayım, evde de hep aperatif takılıyorum. O nedenle bir süre daha tarif veremeyeceğim sanırım. Ama en az yemek kadar doyurucu iki albüm çıktı bu ay.

Göksel'i çok severim. İlk çıkışından bu yana hep kaliteli işler yapıyor ve sürekli değişim içinde. Onu dinlemek çok keyifli. Yeni albümünü henüz alamadım, zira buraya gelmedi, cuma günü edineceğim inşallah. Ama birkaç şarkıyı dinleyebildim, çok keyifli. Albümde 70'li yılların Türk Pop Müzik parçalarını derlemiş ve o günlerim müziğiyle sunmuş, hiç dinlemediğimiz birçok parçaya yeniden hayat vermiş.. Dinlemeye değer, harika bir keyif albümü yapmış. Ayça Şen ise harika hatun:-) Birçok maharetinini arasına bir de albüm sıkıştırmış. Dream Tv'de Yüksekse programında dinledim parçalarını çok keyifli.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Canımmm Gökseli çok severim eminim albümü harikadır.Ayçada uno reklamındaki kız sanırım kocaman öpüyorum.Kendine dikkat et canım...

    YanıtlaSil
  3. ben çok uzun süredir kaset veya cd alamıyorum maalesef.Üzülerek söylemem gerekirki işin kolayına kaçıp bilgisayardan dinliyorum.biliyorum bu sanatçıya haksızlık o yüzden özür diliyorum sanatçılarımızdan.

    YanıtlaSil
  4. Neslihan'cım canım merhaba..Göksel'in ilk albümü zaten çok güzeldi..Maziyede sayesinde nefis bir dönüş yaptık..Yeni çıkardığıda eminim kulaklara hitap eder..Ayça'yı hiç dinlemedim malesef..
    Paylaşım için tşkler canım..

    YanıtlaSil
  5. Nesli'ciğim,
    Ben de bu sabah ne kadar az müzik dinlediğimi düşünüyordum. Hiç aklıma gelmez müzik açmak. Kuşların sesini daha çok sever oldum son yıllarda.

    YanıtlaSil
  6. Neslihan ayçanın reklam filmi şahane dimi ? albümünü merak ettim şimdi...

    YanıtlaSil
  7. ayçayı senden duydum.bir araştırayım bakayım.bu arada rejim nasıl gidiyor.verebildinmi kilo.
    öptüm seni

    YanıtlaSil
  8. gökseli bende cok severim hımm arastıralım bakalım yeni şarkıları nasılmış ..
    tatlım aman dikkat et fazla yorma kendini öpüldün şekerim...

    YanıtlaSil
  9. GÖSELİ BENDE SEVERİM BİRDE GÜZELLİK GELMİŞ GÖKSELE HOŞ OLMUŞ:)

    YanıtlaSil
  10. pek şerkı dınleyeyn tip değilimdir ..dinlediğim sanatçılar 10 kişiyi geçmez işte:)ama gokselın her parçası olmasada bazılarını sevdım:)ıyı dınlemeler neslıhancım..

    hı bu arada dumanın sarkılarını dınledım bazı parçalarda bazı dua ayetlerıyle dalga gecılıyor..dıkkat et bak sende farketceksın..dıkkat etmemız lazım:(

    sevgılerımle canım

    YanıtlaSil
  11. tesekkürler canim paylasimin icin. sayende bu tür seylerden haberdar oluyoruz. iyiki varsin.
    bende usta filmini merak ediyorum. memleketimdede cevrildigi icin... cok özledim cooook Eskisehiri. kocaman sevgiler canim.

    YanıtlaSil
  12. gökseli ben de çok severim. eğlenceli buluyorum şarkılarını. ayça nın şarkılarını da merak ettim, şu çok komik hatun di mi o?

    YanıtlaSil
  13. dinlemek lazım şekerim sen tavisye ediyorsdan eğer:))) mutlu hafta sonları...aaa bu arada feshanede bu hafta sonu giresun günleri varmış hemen sen aklıma geldin okuyunca gitmek isterdim ama planlar yapıldı bile başka yerler için...öptümmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  14. eski şarkıları zaten çok severim,birde göksel yorumladıysa süper olmuştur bence de...ayça şu uno liğht reklamındaki dj kız değilmi..onun sayesinde diyete giresim geldi..
    neyse cnm..sana kolay gelsin...tarif yayınlamasanda bizi bilgilendiriyosun ya oda güzel..emeğine sağlık..sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. Canım ben de Gökselin tanıtımını görmüştüm.Bayıldım kıyafetleri tam nostalji 70lere geri döndürmüş bizleri.Diğer tanıtıma da bakacağım.Çok teşekkürler canım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Ah Neslihan senin mamalarını çok özledim. Ama ben Gökseli çok seviyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. Ayça'nın albüm çıkardğını bilmiyordum, ben de merak ettim. Mutlu bir hafta sonu dilerim canım.

    YanıtlaSil
  18. Gökseli bende cok severim canim.
    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  19. Canım Göksel'in albümünü ben de çok beğendim canım, Ayça'nın ise sadece 1-2 şarkısını dinledim ama onu da çok severim.

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  20. müzikde ruhun gıdasıdır
    anneler gününüzü candan kutlarım iyi geceler

    YanıtlaSil
  21. Adsız5/09/2009

    canım benim, geleceğin annesinin anneler günü kutlu olsun sevgilerimle

    nurdanın mutfağı

    YanıtlaSil
  22. ANNELER GÜNÜNÜ TÜM KALBİMLE KUTLARIM CANIM ...SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM...

    YanıtlaSil
  23. NESLİHANCIGIM ANNELER GÜNÜNÜ TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM CANIM ..KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM…

    YanıtlaSil
  24. Neslihan, dergi ile ilgili mesajına çok geçte olsa teşekkür etmek istiyorum. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  25. neslihan, ben yorum yazdım gelmedimi acaba? Yoksa başka yeremi yorum yazdım. Yaşlandım mı ne.. vallahi iyice kafam yerinde değil.

    neyse yeniden yazayım ne olacak sanki..

    Öncelikle o simit teklif etmişsin ya adresini ver demişsin. nasıl duygulandırdığını bilemessin. resmen gözlerim doldu. Teee giresundan bana simit gelecek. Hem de niye canım istedi diye hem de kim yüzünü bile görmediğim bir dost gönderecek bana. Nasıl teşekkür etsem az. teklifin için çok teşekkür ederim. Teklif etmen yetti :) yemiş kadar oldum. yakın zamanda istanbula gideceğim orada yerim.

    biliyorsun ben allahın adasında yaşıyorum. Simidin buraya geldiğini görsem bile sanırım yenmeyecek duruma gelir.. çok teşekkürler.

    Bu sırada ayça şenin radyodan bbilirim takip ederim, kendiisinide pek severim. albüm çıkardığını bilmiyordum.. bi dilemeli..

    öperim yanaklarından.

    sıcacık sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİRESUN PASTASI

BEYAZ LAHANA DİBLESİ

ERSAL PASTACILIK DÜNYASI