YENİDEN MERHABA

       Merhabalar efenimmmm. Buraları özlemişim, kullanmaya kullanmaya blog ayarlarını unutmuşum, fena. Sayfayı açtığımda yazacak ne çok şey vardı ama ilerleyen saatten mi, yemek rehavetinden mi kafam bomboş. Ne çok şey oldu ve oluyor şu 2013-2014 aralığında, insan gerçekten hayret ediyor... Yine de umutluyum, umutsuzluk şeytandan derler, umutsuzluğa düşmüyorum, Allah büyük.
         Geçen sene bana yeni yıl tebriği gönderen tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Yeni yıla günler kala dedemi kaybettik, uzun zamandır hastaydı, ve başka birçok şey sonucu kart atamadım kimseye, ama bu bayram gönül alırım umarım, postaladım kartlarımı. Endişem adreslerin değişip değişmediği, umarım sahiplerini bulurlar. Herkese sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeyi diliyorum.

Kart atmakla ilgili tek sorun bu şehirde kartpostal bulunmuyor olması. Hatta gittiğim bir kırtasiyede kız bana "abla onlar ben çocukken satılıyordu" dedi, oysa taş çatlasa 22 ya vardı ya yoktu. Ama gezerken bunları çok uyguna buldum güzel oldu.


Yorumlar

  1. Hoşgeldin canım, gecikmeli de olsa başın sağolsun. Bu bayram bende kartpostal hareketi yok, Ankara'da olmak yoğunluk yaratıyor, fırsat bulamıyorum. Yılbaşına ya da Kurban Bayramına inşallah. Göktuğ'u ve seni öper iyi bayramlar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum:) çok teşekkür ederim, mekanı cennet olsun. gelen kartlarıma bakıyordum biçoğu senden:) ben yolladım arayı ancak kapatırım, biz de seni çok öpüyoruz , iyi bayramlar...

      Sil
  2. Bol paylaşımlı bir blog olsun diyorum..Yeni iyidir.. Bayramınız kutlu mutlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah, fırsat buldukça yazacağım:) size de mutlu bayramlar...

      Sil
  3. Hoşgeldin çok ferah bir site olmuş umarım bol bol yazarsın:)
    Bir de Oruç Aruoba'nın Metis dışında bir baskısını hiç görmemiştim daha önce güzel oldu.
    İyi bayramlar diler,öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, bu sefer beyaz olsun iç açsın dedim:) ben de kelepir buldum kitabı güzel tesadüf oldu:) iyi bayramlar, çok öpüyorum:)

      Sil
  4. Merhaba Neslihan hanım
    Yeni blogunuz hayırlı olsun.
    Bayram nedeniyle gönderdiğiniz kartı dün aldım. Beklemediğim bir anda aldığım kart beni şaşırttı ve sevindirdi. Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim.
    Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara inşallah.
    Dedenizin kaybı dolayısıyla sabır diliyorum. Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
    Görüşmek üzere sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. merhaba:) güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım güzel bir blog olur:) başsağlığı dileğiniz için çok teşekkür ederim amin, inşallah. sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

BEYAZ LAHANA DİBLESİ

GİRESUN PASTASI

ERSAL PASTACILIK DÜNYASI