DEXTER 6. SEZON

Merhaba canlar. Bir Dexter sezonunu daha bitirdim, darısı yenisinini başına. Çok keyifli bir sezondu, çarpıcıydı, etkileyiciydi, öykü akışı çok sağlamdı. Sadece sezonun gidişine göre final daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum, geçen sezonun finalini düşününce hafiif kaldı biraz, ya da ben şiddete fena alıştım, normal bitince beğenmez oldum, cık cık.... Eğer izlemediyseniz kaçırmayın bu sezonu, Cnbc-e'de de başladı, pazar akşamları veriyorlar, iyi seyirler...
 Bu sezonun yeni yüzleri...

Yorumlar

  1. Ben de 2 günde 6. sezonu tükettim:) Dediğin gibi çok keyifliydi ama sonu kötü bitti seviyorum Dexter'ı özlüyorum izlemeyince hatta:)

    YanıtlaSil
  2. evet yav, bir seri katile göre baya sempati uyandırıyor insanda:) yeni sezon 2012 ocakta çekilmeye başlanıyormuş, bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Bu diziyi severek takip ediyorum. Sevenlerin olması ne güzel. Ben de beklerim. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  4. sevgili Seda ziyaretin için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. ben aslında cnbc-e den takip ediyordum ama baktım dexter abd sezonu kapatmış spoiler duymadan önce dedim netten izleyeyim yakındır bu sezon bende de biter şimdilik hairka gidiyor!

    YanıtlaSil
  6. Ben hala Cnbc-e den izliyorum.Acaba netten mi arasam.

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Shyn iyi seyirler:)

    Sevgili Bir Dilim Düş aslında hafta hafta izlemek daha heyecanlı ama senin tercihine kalmış, en iyi diziport'dan izleyebilirsin, iyi seyirler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİRESUN PASTASI

BEYAZ LAHANA DİBLESİ

ERSAL PASTACILIK DÜNYASI